"Arbeidsvreugde: De Basis voor Succes!"bij

Welkom op mijn website

Hallo, mijn naam is Ingrid Middelveld.

Als toegewijde professional ben ik gepassioneerd over het begeleiden van individuen en organisaties op hun weg naar een meer professionele en vreugdevolle werkomgeving. Met jarenlange ervaring in zowel HR- als loopbaan-ontwikkeling, begrijp ik hoe essentieel het is om een cultuur van arbeidsvreugde te creëren, waarin werknemers met een glimlach binnenkomen.

Wat ik doe

Als HR- en loopbaanexpert werk ik samen met individuen en organisaties om een werkomgeving te creëren waarin mensen zich gewaardeerd, geïnspireerd en gemotiveerd voelen. Mijn aanpak combineert bewezen strategieën uit HR, coaching en positieve psychologie om resultaatgerichte oplossingen te bieden. Of je nu op zoek bent naar loopbaanbegeleiding, teamontwikkeling of organisatorisch advies, ik ben hier om je te ondersteunen.

Mijn missie

Ik geloof sterk dat werk meer is dan alleen een middel om brood op de plank te krijgen maar ook een bron van vervulling, groei en ontwikkeling.

Mijn grootste voldoening is het zien dat individuen en teams floreren en organisaties ontwikkelen door een focus op welzijn en arbeidsvreugde.

Mijn professionele benadering is gebaseerd op samenwerking en het bouwen van sterke relaties. Ik geloof dat een vertrouwensband de basis vormt voor positieve verandering.
 

Easy
Flexibel

Als zelfstandige ben ik flexibel inzetbaar, voor u als ondernemer beschikbaar wanneer er een vraagstuk speelt. En flexibiliteit door mijn opdrachten bij verschillende organisaties ‘bestuif’ ik mijn kennis en ervaring.

Easy
Transparant

Ik ga voor een transparant, eerlijke samenwerking op basis van vertrouwen en wederzijdse commitment.

Easy
Deskundig

Mijn HBO opleiding Personeelsmanagement en jarenlange ervaring binnen verschillende organisaties en branches maakt dat ik mezelf een deskundig personeelsadviseur mag noemen. Als persoon en adviseur gaat mijn interesse en aandacht uit naar de mens achter de medewerker wat heeft bijgedragen aan mijn visie voor mijn bedrijf.