Werken met plezier verlaagt het
verzuim en verhoogt prestaties!bij
Aangenaam, ik ben Ingrid Middelveld

I’M... IK BEN... een leuke woordspeling en zo passend bij mijn bedrijf. Wanneer je weet wie je bent, weet je wat je wilt en wat je doelen zijn. 

Ik ben Ingrid Middelveld, werk als zelfstandig personeel- en loopbaanadviseur en richt me met name op duurzaam personeelsbeleid en verhogen van arbeidsvreugde en werkplezier. Vanaf januari 2021 mag ik mij Noloc gecertificeerd Register loopbaanprofessional noemen en ben daar trots op. Met deze erkenning voldoe ik aan het kwaliteitsniveau die beroepsvereniging Noloc van de professionals eist.Als ondernemer weet u als geen ander dat het beleid rondom personeel veel tijd en aandacht kost wat u misschien liever aan andere zaken besteedt, maar het in dienst nemen van een HR-adviseur of coach gaat u te ver.  I'M p&o service is uw flexibele en deskundige partner. Of het nu gaat om projectmatig ondersteunen met het invoeren van personeelsbeleid, het ontwikkelen of begeleiden van medewerkers en teams op gebied van loopbaan-, re-integratie- en duurzame inzetbaarheid.


LAATSTE NIEUWS

Een nieuw logo


Vanaf 1 juli 2021 wordt dit mijn nieuwe logo en zal ook mijn website hiermee worden aangepast.

Voor mij betekent dit een nieuwe fase in mijn bedrijf waarin ik volledig helder heb welke diensten het best bij me passen en waar ik successen mee heb behaald.

Easy
Flexibel

Als zelfstandig personeelsadviseur ben ik flexibel inzetbaar, voor u als ondernemer beschikbaar wanneer er een vraagstuk speelt. En flexibiliteit door mijn opdrachten bij verschillende organisaties ‘bestuif’ ik mijn kennis en ervaring.

Easy
Transparant

Ik ga voor een transparant, eerlijke samenwerking op basis van vertrouwen en wederzijdse commitment.

Easy
Deskundig

Mijn HBO opleiding Personeelsmanagement en jarenlange ervaring binnen verschillende organisaties en branches maakt dat ik mezelf een deskundig personeelsadviseur mag noemen. Als persoon en adviseur gaat mijn interesse en aandacht uit naar de mens achter de medewerker wat heeft bijgedragen aan mijn visie voor mijn bedrijf.