Werken met plezier verlaagt het
verzuim en verhoogt prestaties!bij
Ingrid Middelveld

I’M... IK BEN... een leuke woordspeling en zo passend bij mijn bedrijf. Wanneer je weet wie je bent, weet je wat je wilt en wat je doelen zijn. 

Ik ben Ingrid Middelveld, werk als zelfstandig personeelsadviseur en richt me met name op verhogen van arbeidsvreugde en werkplezier met als gevolg verlagen van verzuim nog veel meer voordelen.

Als ondernemer weet u als geen ander dat het beleid rondom personeel veel tijd en aandacht kost wat u misschien liever aan andere zaken besteedt, maar het in dienst nemen van een P&O'er gaat u te ver. 

I'M p&o service is uw flexibele en deskundige partner. Of het nu gaat om projectmatig ondersteunen met het invoeren van personeelsbeleid, het ontwikkelen van tools of begeleiden van medewerkers. 

Of heeft u behoefte aan structurele ondersteuning? Alle vraagstukken en projecten blijven maatwerk. In een vrijblijvend gesprek bespreek ik graag de mogelijkheden. U bent van harte welkom in mijn kantoor middenin de natuur!

Easy
Flexibel

Als zelfstandig personeelsadviseur ben ik flexibel inzetbaar, voor u als ondernemer beschikbaar wanneer er een vraagstuk speelt. En flexibiliteit door mijn opdrachten bij verschillende organisaties ‘bestuif’ ik mijn kennis en ervaring.

Easy
Transparant

Ik ga voor een transparant, eerlijke samenwerking op basis van vertrouwen en wederzijdse commitment.

Easy
Deskundig

Mijn HBO opleiding Personeelsmanagement en jarenlange ervaring binnen verschillende organisaties en branches maakt dat ik mezelf een deskundig personeelsadviseur mag noemen. Als persoon en adviseur gaat mijn interesse en aandacht uit naar de mens achter de medewerker wat heeft bijgedragen aan mijn visie voor mijn bedrijf.