Wanneer je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg!bij

Coaching en ontwikkeling met NLP

Loop je vast in werk of privé? Weet je niet wat jouw volgende stap moet worden? 

Wil jij meer richting of bepaalde patronen doorbreken? Coachen met NLP (Neuro Liquistisch Programmeren) is een positieve methode voor coachen waarbij de handvaten worden gegeven hoe je (weer) eigen regie krijgt over je gevoel, gedrag en gedachten.

Uitgangspunten van het coachtraject:

 • Beter bij jezelf kunnen blijven in stressvolle of lastige situaties. Je minder laten leiden door de omgeving.
 • Meer zelfinzicht en/of jezelf beter begrijpen.
 • Effectiever en doelgerichter communiceren.
 • Meer zelfvertrouwen, kracht en persoonlijke regie ontwikkelen.
 • De juiste mindset en focus krijgen om belangrijke doelen te realiseren.
 • Beter grenzen aanvoelen en aangeven.

Mensen zijn gewoontedieren: We vinden het prettig om te handelen volgens vaste patronen. En deze gaan voor 90% onbewust. Wanneer je bewust wordt van bepaalde patronen ontstaat er inzicht en daarmee ook keuzevrijheid voor nieuw gedrag. Voor het eerst kun je zelf bepalen hoe je met een situatie, een gedachte of een gevoel omgaat.

Zolang je blijft denken wat je dacht, doe je wat je altijd al deed en krijg je wat je altijd al kreeg. 

Enkele reviews*****:

 "Ingrid heeft op inspirerende wijze een coachtraject met mij doorlopen, waarbij ze goed in kaart heeft gebracht waar mijn kwaliteiten liggen, gericht op alternatieve carrière mogelijkheden. Ingrid is eerlijk, deskundig en past in haar coaching technieken toe vanuit NLP en de zeven bronnen van arbeidsvreugde. Chapeau, deze aanbeveling heb je dik verdiend!"

"Via fb heb ik gereageerd op het bericht van Ingrid voor een ontwikkelingstraject, het sprak mij gelijk aan en heb direct gereageerd. Afspraak gemaakt voor de intake. Ik voelde mij gelijk op mijn gemak en mijn verhaal gedaan. Ik heb zoveel hieraan gehad, nieuwe inzichten gekregen en duidelijkheid wat ik wil waar ik al zolang mee streed. Mijn gevoel volgen en voor mijzelf gaan staan. Ik raad eenieder aan die vast zit en niet weet wat je wilt of het anders wil op de werkvloer zich aanmeldt bij Ingrid. Doen het brengt je zoveel!"

"Inspirerend en motiverend dat is wat er in mij opkomt als ik Ingrid zou beschrijven. Ik wilde een carrièreswitch maken maar ik wist niet goed waar ik moest beginnen en besloot daarom een loopbaantraject te gaan volgen. Ingrid werd mijn coach hierin. Zij luisterde goed naar de input die ik gaf en schepte in korte tijd duidelijkheid in wat mijn mogelijkheden waren. Ik vond het erg prettig dat zij actief mee dacht en mij ook opties hierin bood. Ook buiten de sessies dacht zij met mij mee, dat alles resulteerde in een mooie baan met toekomst voor mij! Om het gesprek goed te beginnen zorgde Ingrid altijd voor een kopje koffie. Zij luistert goed naar je eigen ideeën maar haalt je ook uit je comfort zone. Ingrid zou een toevoeging zijn voor een ieder die overweegt een carrièreswitch te maken! "


      Info
      Adres:
      I'M p&o service Schapenmeer 2 7933 PH Pesse Hoogeveen

      Tel:
      06-52360195

      Email:
      info@impo-service.nl
      Neem contact met ons op