Wanneer je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg!bij

Individuele Coaching

Wanneer je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg! Deze krachtige uitspraak raakt de kern van verandering en groei. Als je vasthoudt aan dezelfde gewoonten en benaderingen, kun je niet verwachten dat de uitkomst anders zal zijn. 

Loopbaanontwikkeling is niet slechts een investering, het is de sleutel tot groei. Voor organisaties betekent het een toekomst vol gemotiveerde, competente en tevreden werknemers. Voor individuen betekent het de ontdekking van potentieel, het bereiken van doelen en een leven lang leren. Het is de brug naar succes, zowel voor organisaties als voor degenen die er werken.

Succes en vooruitgang kan alleen wanneer je bereid bent om nieuwe paden te verkennen, nieuwe ideeën te omarmen en uit je comfortzone te stappen! Als voorstander van groei en ontwikkeling, ben ik er om je te ondersteunen bij het doorbreken van patronen die je beperken. Of het nu gaat om je loopbaan, je team of je organisatie als geheel, ik ben toegewijd aan het inspireren van verandering die leidt tot meer succes, voldoening en vervulling. 

Laten we samenwerken om nieuwe inzichten te verkennen en de weg vrij te maken voor ongekende mogelijkheden.

"Verandering begint hier. Laten we samen op avontuur gaan!"Enkele reviews*****:

 "Ingrid heeft op inspirerende wijze een coachtraject met mij doorlopen, waarbij ze goed in kaart heeft gebracht waar mijn kwaliteiten liggen, gericht op alternatieve carrière mogelijkheden. Ingrid is eerlijk, deskundig en past in haar coaching technieken toe vanuit NLP en de zeven bronnen van arbeidsvreugde. Chapeau, deze aanbeveling heb je dik verdiend!"

"Via fb heb ik gereageerd op het bericht van Ingrid voor een ontwikkelingstraject, het sprak mij gelijk aan en heb direct gereageerd. Afspraak gemaakt voor de intake. Ik voelde mij gelijk op mijn gemak en mijn verhaal gedaan. Ik heb zoveel hieraan gehad, nieuwe inzichten gekregen en duidelijkheid wat ik wil waar ik al zolang mee streed. Mijn gevoel volgen en voor mijzelf gaan staan. Ik raad eenieder aan die vast zit en niet weet wat je wilt of het anders wil op de werkvloer zich aanmeldt bij Ingrid. Doen het brengt je zoveel!"

"Inspirerend en motiverend dat is wat er in mij opkomt als ik Ingrid zou beschrijven. Ik wilde een carrièreswitch maken maar ik wist niet goed waar ik moest beginnen en besloot daarom een loopbaantraject te gaan volgen. Ingrid werd mijn coach hierin. Zij luisterde goed naar de input die ik gaf en schepte in korte tijd duidelijkheid in wat mijn mogelijkheden waren. Ik vond het erg prettig dat zij actief mee dacht en mij ook opties hierin bood. Ook buiten de sessies dacht zij met mij mee, dat alles resulteerde in een mooie baan met toekomst voor mij! Om het gesprek goed te beginnen zorgde Ingrid altijd voor een kopje koffie. Zij luistert goed naar je eigen ideeën maar haalt je ook uit je comfort zone. Ingrid zou een toevoeging zijn voor een ieder die overweegt een carrièreswitch te maken! "


      Info
      Adres:
      I'M p&o service Schapenmeer 2 7933 PH Pesse Hoogeveen

      Tel:
      06-52360195

      Email:
      info@impo-service.nl
      Neem contact met ons op