Teamworkshop ´Werken met vreugde´"bij
Workshop 'Werken met Vreugde

Over de Workshop:

Tijdens deze boeiende workshop verkennen we de krachtige impact van arbeidsvreugde op individuele prestaties en de algehele teamdynamiek. 

We bieden inzichten, stimuleren de dialoog over de huidige werkbeleving en brengen deze in kaart. Alles om een cultuur van positiviteit en samenwerking te bevorderen. Wat je kunt verwachten:

Inzicht in Arbeidsvreugde: We meten de score van de huidige arbeidsvreugde van iedere medewerker afzonderlijk en als team.

Praktisch acties: Binnen het team worden bruikbare praktische acties bedacht om een positieve werkomgeving te creëren en het welzijn van het team te ondersteunen.

Teamversterking: Ontdek hoe het bevorderen van arbeidsvreugde teambanden kan versterken en de samenwerking kan verbeteren.

Adviesrapportage: Deze rapportage presenteert de arbeidsvreugde-score, signaleringen en aandachtspunten op een gestructureerde manier. Biedt duidelijke richtlijnen voor cultuurbevordering binnen de organisatie én benadrukt biedt specifieke oplossingen om positieve veranderingen te bewerkstelligen.


Voor Wie:

De workshop "Floreren op het Werk: Werken met Vreugde" is geschikt voor leidinggevenden en teams die streven naar een positievere en productievere werkomgeving.


Duur en inhoud:

De workshop kan worden aangepast aan jouw behoeften, variërend van een halve dag tot een volledige dag.

Investeer in de vreugde en het succes van je team door deel te nemen aan de workshop "Floreren op het Werk: Werken met Vreugde".

Neem contact op voor mogelijkheden op maat. Samen bouwen we aan een werkomgeving waarin iedereen gedijt en uitblinkt!

Info
Adres:
I'M p&o service Schapenmeer 2 7933 PH Pesse Hoogeveen

Tel:
06-52360195

Email:
info@impo-service.nl
Neem contact met ons op