Schrijf of review personeelsbeleidbij
Groeipijn? Aandacht voor bedrijfscultuur en structuur!

Groeien.. wanneer je bedrijf in korte tijd snel groeit, groeit ook het personeelsbestand.
I'M p&o service ondersteunt in het opstellen van een personeelshandboek of review daarvan.
Het uitgangspunt hierbij is duidelijkheid te scheppen voor werkgever als werknemer. 

I’M p&o service maakt beleid op maat met arbeidsmotivatie als uitgangspunt. 

Wanneer medewerkers gemotiveerd zijn en plezier hebben in hun werk, worden de beste prestaties geleverd. Werkplezier = Win + Win.

Binden & Boeien.. is een veelgehoorde term in deze tijden van personeelskrapte. En belangrijk! Er bestaat geen blauwdruk wat te doen binnen je organisatie om de juiste medewerkers aan te trekken en te behouden. Hoe wordt je een topwerkgever? Dit blijft maatwerk waar I’M p&o service u deskundig en creatief in ondersteund en eventueel ontzorgd. Alles is mogelijk! 

Of het nu gaat over adviezen en ondersteuning bij uw gehele employee experience of bij onderdelen daarvan.

U kunt denken aan:

  • Werven en selecteren van de juiste kandidaat en medewerker. Voor een langdurige arbeidsrelatie gaat het om de perfecte match tussen werkgever en werknemer. Mijn expertise is deze match te vinden en te maken. Het proces tussen opstellen vacature en voorwaardengesprek zijn bij mij in goede handen.
  • Het voeren van groeigesprekken met aandacht voor eigen verantwoordelijkheid, betrokkenheid en ‘wederzijdse’ aantrekkelijkheid. Signalen en verbeterpunten uit deze gesprekken en intervisies worden in een adviesrapport aangeboden om mee te nemen in de bedrijfsvoering.
  • Weet wat er speelt bij je medewerkers. Het begeleiden van workshops binnen teams waarbij ‘Werkbeleving’ en meer verantwoordelijkheid nemen centraal staat (meer informatie bij 7 Bronnen van Arbeidsvreugde®)
  • Het opzetten van personeelshandboek en beleid. Het gaat goed met uw onderneming, het harde werken wordt beloond en inmiddels zijn er al medewerkers in dienst. Het personeelsbestand groeit en komt er een moment dat u aan personeelsbeleid moet gaan denken. 
Info
Adres:
I'M p&o service Schapenmeer 2 7933 PH Pesse Hoogeveen

Tel:
06-52360195

Email:
info@impo-service.nl
Neem contact met ons op