Ruimte om te ondernemen!bij
HR en managementadvies

Groeien.. wanneer je bedrijf snel groeit, groeit ook het aantal medewerkers. I'M p&o service ondersteunt in advies en uitvoering bij het opstellen van beleid.

Het uitgangspunt hierbij is duidelijkheid te scheppen voor werkgever als werknemer. 

I’M p&o service maakt beleid op maat met altijd arbeidsmotivatie als uitgangspunt. Wanneer medewerkers gemotiveerd zijn en plezier hebben in hun werk, worden de beste prestaties geleverd.  

Binden & Boeien.. is een veelgehoorde term in deze tijden van personeelskrapte. En belangrijk! Er bestaat geen blauwdruk wat te doen binnen je organisatie om de juiste medewerkers aan te trekken en te behouden. Hoe wordt je een topwerkgever? Dit blijft maatwerk waar I’M p&o service u deskundig en creatief in ontzorgt. 

U kunt denken aan:

Werven en selecteren van de juiste kandidaat en medewerker. Voor een langdurige arbeidsrelatie gaat het om de perfecte match tussen werkgever en werknemer. Mijn expertise is deze match te vinden en te maken. Het proces tussen opstellen vacature en voorwaardengesprek zijn bij mij in goede handen.

Weet wat er speelt!  Analyses van werkbeleving op organisatie, team en individueel niveau. Door teamworkshops en groeigesprekken ontdekken wat er werkelijk speelt. 

(meer informatie bij 7 Bronnen van Arbeidsvreugde®)

Enkele reviews*****

"Martin Luther King had een hele goede speechschrijver en zo zijn er meer die ‘shinen’ door een hele goede organisatie achter hen. Ingrid is een dame die zichzelf niet op de voorgrond zet maar een warme persoonlijkheid die op het gebied van arbeidsvreugde en HR-vraagstukken een belangrijke rol heeft in bedrijven en er voor kan zorgen dat mensen op hun plek zitten en met veel plezier tot mooie prestaties kunnen komen. Een toegankelijk mens met veel kennis van zaken!"

"Mede dankzij Ingrid hebben wij in kaart kunnen brengen hoe onze medewerkers naar zichzelf en naar de toekomst keken. Als externe partij zat zij als neutraal persoon aan tafel met het personeel. Door haar technieken heeft ze er voor gezorgd dat de teams weer functioneerde en communiceerden als team. Door zeer bruikbare tips van Ingrid is het ziekteverzuim onder het personeel sterk teruggenomen!

Iedereen die op zoek is naar een transparant en deskundig personeelsadvies, adviseer ik om eens een kop koffie met Ingrid te gaan drinken!"

Info
Adres:
I'M p&o service Schapenmeer 2 7933 PH Pesse Hoogeveen

Tel:
06-52360195

Email:
info@impo-service.nl
Neem contact met ons op