Begeleiding in bedrijfsgroeibij
Begeleiding in Bedrijfsgroei

Streeft jouw groeiende bedrijf naar succes en bloei? 

Mijn dienst HR- en managementadvies is speciaal ontworpen om groeiende bedrijven te ondersteunen bij het navigeren door uitdagingen en kansen in hun groei. 

Bij I'M p&o-service wordt begrepen dat groei een spannende fase is, maar ook gepaard gaat met unieke HR-vraagstukken die aandacht verdienen. Ik sta klaar om je te begeleiden en te adviseren terwijl je organisatie zich uitbreidt en ontwikkelt.

Denk aan:

Strategisch HR-Advies: Ontwikkeling van een doordachte HR-strategie die afgestemd is op jouw groeiplannen. Dit kan starten bij het opstellen van een personeelshandboek of themagerichte plannen.

Ik help je bij het optimaliseren van je organisatiestructuur en het creëren van een positieve bedrijfscultuur. 

Talentwerving en Selectie: Vind de juiste mensen voor jouw groeiende team.

Mijn expertise is in werving en selectie, inclusief het opstellen van functieprofielen, het interviewen van kandidaten en het selecteren van de beste matches.

Training en Ontwikkeling: Investeer in de groei van je team met aangepaste training en ontwikkelingsprogramma's. Van leiderschapsontwikkeling tot vaardigheidstrainingen, ik help graag bij het versterken van je personeelsbestand.

Mijn ervaring in het ondersteunen van groeiende bedrijven en een aantal succesvol afgeronde projecten en tevreden klanten hebben mijn expertise bewezen in het gedijen in tijden van groei en verandering.

Samen bouwen aan een veerkrachtige organisatie, stap voor stap en op maat.....

Reviews*****

"Ingrid heeft voor ons bedrijf functieprofielen en ons “personeelshandboek” opgesteld. Ook heeft ze coaching gesprekken met een aantal medewerkers gedaan. Onze ervaring met haar is top! Ze is zeer kundig en ervaren, ze kan mensen positief motiveren en het beste uit iemand halen. We kunnen haar zeker aanraden" - Annette Tuik - Carnis


"Martin Luther King had een hele goede speechschrijver en zo zijn er meer die ‘shinen’ door een hele goede organisatie achter hen. Ingrid is een dame die zichzelf niet op de voorgrond zet maar een warme persoonlijkheid die op het gebied van arbeidsvreugde en HR-vraagstukken een belangrijke rol heeft in bedrijven en er voor kan zorgen dat mensen op hun plek zitten en met veel plezier tot mooie prestaties kunnen komen. Een toegankelijk mens met veel kennis van zaken!"

"Mede dankzij Ingrid hebben wij in kaart kunnen brengen hoe onze medewerkers naar zichzelf en naar de toekomst keken. Als externe partij zat zij als neutraal persoon aan tafel met het personeel. Door haar technieken heeft ze er voor gezorgd dat de teams weer functioneerde en communiceerden als team. Door zeer bruikbare tips van Ingrid is het ziekteverzuim onder het personeel sterk teruggenomen!
Iedereen die op zoek is naar een transparant en deskundig personeelsadvies, adviseer ik om eens een kop koffie met Ingrid te gaan drinken!"

Info
Adres:
I'M p&o service Schapenmeer 2 7933 PH Pesse Hoogeveen

Tel:
06-52360195

Email:
info@impo-service.nl
Neem contact met ons op